tag:blogger.com,1999:blog-3937958038330468539.post4239456189459363039..comments2023-09-07T09:42:34.850+02:00Comments on Alajuli: Gomolya sajt készítése házilag Alajulihttp://www.blogger.com/profile/16282627552961794183[email protected]Blogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3937958038330468539.post-72333663903990240322023-01-04T05:43:08.574+01:002023-01-04T05:43:08.574+01:00Szia szeretném megkérdezni ha nincs tejoltom akko...Szia szeretném megkérdezni ha nincs tejoltom akkor mivel tudom helyetesiteni Pl: 10 l tej esetébe köszönömrokakomahttps://www.blogger.com/profile/00621000250786008297[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3937958038330468539.post-70683188549351484822022-06-05T17:54:41.777+02:002022-06-05T17:54:41.777+02:00Szia! Elnézést kérek a késői válaszért.
Nyugodtam...Szia! Elnézést kérek a késői válaszért. <br />Nyugodtam felezd el a kultúrát. <br />Kellemes hétvégét kívánok!Alajulihttps://www.blogger.com/profile/16282627552961794183[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3937958038330468539.post-27003359679753109842022-06-02T17:08:01.354+02:002022-06-02T17:08:01.354+02:00Szia! Én most a hosszú hétvégén tervezek nekiállni...Szia! Én most a hosszú hétvégén tervezek nekiállni kipróbálni. Olyan kérdésem lenne,hogy vajon mennyire lehet felezni a kultúra mennyiségét,mert szívesebben csinálnám csak 5l tejből?<br />Nagyon köszönöm!Annahttps://www.blogger.com/profile/06337642244464227839[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3937958038330468539.post-60358735391566677142021-04-29T09:53:58.786+02:002021-04-29T09:53:58.786+02:00Szia! Valószínűleg azért lett sós a sajtod, mert k...Szia! Valószínűleg azért lett sós a sajtod, mert kis méretű volt. Minél kisebb a sajt, annál jobban átjárta az oldat. Próbáld meg kevesebb ideig áztatni.Alajulihttps://www.blogger.com/profile/16282627552961794183[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3937958038330468539.post-24621108804663206382021-03-16T14:02:59.949+01:002021-03-16T14:02:59.949+01:00Szia! Csináltam már így gomolyát, viszont ettől a ...Szia! Csináltam már így gomolyát, viszont ettől a 20%-os só oldattól ehetetlenül sós lett. Ezt hogy tudnám kiküszöbölni? A fa deszkán való szikkasztás kimaradt, és kisebbek voltak a sajtok 10cm x 5cm-esek.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00095355800162922766[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3937958038330468539.post-49346205861313314692021-03-09T10:07:35.596+01:002021-03-09T10:07:35.596+01:00Köszönöm szépen 🙂
Igen,ebben teljesen igazad van,...Köszönöm szépen 🙂<br />Igen,ebben teljesen igazad van, és ki is fogjuk próbálni. Mi szeretjük, ha tömörebb a sajt, és ebben nagyban segít a hozzá adott kultúra. <br />Legközelebb viszont kultúra nélkülit készítünk, mert kíváncsiak vagyunk, hogy úgy milyen lesz.<br />Üdvözlettel: Alajuli Alajulihttps://www.blogger.com/profile/16282627552961794183[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3937958038330468539.post-36615241440418951642021-03-06T09:19:14.899+01:002021-03-06T09:19:14.899+01:00Nagyon jó leírás, követhetö!Egy megjegyzést tennék...Nagyon jó leírás, követhetö!Egy megjegyzést tennék hozzá, nem szükséges semmi kultúra a gomolyához, hiszen alapból benne van a nyers tejben, kicsit több idő kell a kisavanyodáshoz.elefadahttps://www.blogger.com/profile/10910366343952081669[email protected]