Imádom a pestót! Nem csak azért, mert nagyon finom, és mert sokoldalúan felhasználható, hanem mert pillanatok alatt otthon is könnyedén elkészíthető.
Ez az én kis bevált receptem, de mindenki kedve szerint a saját ízlésére formálhatja.
Hozzávalók:
     • 20 db bazsalikom levél 
     • 1 gerezd fokhagyma 
     • 30 g héj nélküli mandula (az eredeti receptben fenyőmag, de én mogyoróval is szeretem)
     • 5 ek extra szűz olíva olaj 
     • 30 g reszelt Parmezán 
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy késes aprítóba tesszük és pépesítjük. 
Nem baj, ha maradnak benne apró mandula darabok, isteni amikor roppannak a fogunk alatt. 🙂
Amikor elkészültünk, azonnal fogyasztható. 

 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése